Ce este procentajul de câștig al jocurilor?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

Procentajul de câștig sau RTP (Return-to-player) reprezintă procentul care indică cât vor câștiga jucătorii și cât este marja cazinoului pentru un anumit slot.

Mai pe înțeles, RTP-ul reprezintă procentul de bani pe care un slot îl va returna jucătorilor pe termen lung.     

Procentajul RTP este un calcul teoretic statistic. Acest procent de plată este calculat după zeci de mii de runde de joc și nu este valabil la un număr mic de runde jucate. Astfel, pot exista situații când pe termen foarte scurt acest procent să depășească 100% și, de asemenea, pot exista situații când acest procent să se situeze sub procentul specificat de producătorul jocului în regulamentul de joc.

Un RTP de 95% într-un joc indică faptul că 95% din pariurile totale sunt returnate jucătorilor și doar 5% este câștigul „casei”.

Spre exemplu, dacă un slot are RTP de 95%, nu înseamnă că dacă joci 100 RON vei câștiga garantat 95 RON. Acest procent de 95% este calculat pe termen lung și foarte lung, deci poate fi irelevant pentru sesiunile scurte. Este posibil să câștigi de exemplu 300 RON, ceea ce ar însemna RTP de 300%, sau doar 80 RON, adică RTP de 80%.

 

Bucură-te de jocurile noastre și de fiecare nou câștig!

 

💡 Află mai multe:                                                                                        

👉 Află despre Ce conține secțiunea Jocuri?

 

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.