Cum îți setezi o parolă puternică pentru contul tău Superbet?

user avatar

Folosind o parolă sigură și având datele personale actualizate în contul tău de jucător, te ajută să îți păstrezi contul în siguranță.

De ce este atât de important să îți setezi o parolă puternică?

Criminalitatea cibernetică este o problemă serioasă în zilele noastre. Și, în timp ce furtul de identitate se poate întâmpla în mai multe moduri diferite, inclusiv prin încercări de phishing, aplicații de telefon cu risc ridicat și hack-uri în rețelele sociale, o parolă puternică poate fi totuși un factor de descurajare eficient pentru hackeri.

Hackerii încearcă rareori să ghicească o singură parolă pentru a accesa informațiile personale ale unui utilizator, ei efectuează așa-numitele „atacuri de dicționar”. Acestea se caracterizează prin amploarea lor și pot viza mii sau chiar sute de mii de utilizatori în același timp. Prin intermediul sistemelor automate avansate, aceștia încearcă să ghicească ID-urile utilizatorilor încercând multe combinații de e-mailuri și parole utilizate în mod obișnuit.

Dacă parola ta este una simplă, este mult mai ușor pentru hackeri să o găsească într-un dicționar de parole. În funcție de platforma atacată, aceștia se pot autentifica în locul tău și pot accesa date sensibile.

Cum îți protejezi contul de jucător? :shield:

  • Optează pentru logarea cu amprentă în contul tău de jucător. 
  • Setează o parolă puternică pentru contul tău de jucător.
  • Nu furniza parola ta unei alte persone, nici online și nici personal.
  • Nu utiliza aceeași parolă pentru mai multe conturi.
  • Nu utiliza niciodată parola pe care ai ales-o pentru contul tău de e-mail pe niciun site online. Dacă o faci și site-ul respectiv este piratat, există șanse mari să îți citească e-mailul în curând.

Cum îți setezi o parolă puternică? :key:

  • Setează o parolă lungă, folosește minim 8 caractere;
  • Folosește o combinație de litere (mari și mici), cifre și simboluri;
  • Nu utiliza aceeași parolă pe platforme diferite. Optează pentru o parolă Superbet diferită de parolele folosite pentru conectarea la alte conturi, cum ar fi: contul de e-mail sau contul bancar.
  • Parola nu trebuie să coincidă cu adresa de e-mail, numărul de telefon, ziua ta de naștere, sau cuvinte și numere care se referă la tine.
  • Evită folosirea de cuvinte comune, precum „Parolă”, repetarea lor sau secvențele de numere.

Folosește un password manager (administrator de parole) și, cu ajutorul acestuia, să folosești parole unice și greu de ghicit pentru fiecare site și serviciu pe care îl accesezi.

Nu transmite parolele tale nimănui, nici online și nici personal. Dacă totuși ai făcut-o, schimbă parolele cât mai curând posibil.

 

bulbAflă mai multe                                                                                                                                      

point_right Află despre Ce este phishing-ul și cum te poți proteja

point_right Află despre Phishing sau furt de identitate în mediul online                      

point_right Află și despre Protecţia datelor

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

39 din 62 au considerat acest conținut util