Autentificare Comunitate Superbet

user avatar

6 persoane care urmăresc

6 persoane care urmăresc


Pentru a putea face o postare sau pentru a lăsa un comentariu în Comunitatea Superbet este nevoie să te autentifici.

Autentificarea se face cu contul de Comunitate(oricine a trimis cel puțin un e-mail la Suport Clienți, are creat un cont automat în Comunitate și este nevoie doar de recuperarea contului prin apăsarea butonului "Mi-am uitat parola").

Dacă nu ai deja cont, îți poți crea unul nou folosind adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat pe site-ul Superbet.ro sau te poți autentifica cu ajutorul conturilor de Twitter, Facebook, Google sau Microsoft.

A fost utilă această postare

9 din 13 au considerat acest conținut util

Comentarii

18 comentarii

Postare nouă
user avatar

(Editat )

Este usor sa te loghezi :) Eu am dat recuperare parola si am intrat

1
user avatar

Great answers

Buna rodymary,
Din momentul in care ai reușit să lași un mesaj aici. Ai reușit și să te loghezi. Multa bafta.

Mulțumesc,
Adrian.

1
user avatar

Great answers

Buna ziua Mariana Pampu

Contul îl poți recupera foarte ușor .
Prima Varianta.
Trimite un mail catre echipa superbet in care sa menționezi că nu îți mai ști datele de conectare. P.S. mailul trebuie trimis de pe adresa de mail asociata contului.
Varianta Nr doi.
Daca nu îți mai știi mailul de la cont poți trimite de pe un alt cont de mail dar în acel cont sa specifici că doresti mai întâi schimbarea adresei de mail pentru numele tău de utilizator apoi sa ceri sa ți se recupereze parola.
Tot în acest mail trebuie sa atașezi și o poza cu cartea de identitate a titularului.

Daca urmezi unul dintre acești pași sigur echipa superbet îți va oferi acces la cont in doar câteva ore. Mult succes și cât mai multe castiguri.
Dar nu uita sa joci responsabil doar așa vom putea fi cu toții super.

Mulțumesc,
Adrian

1
user avatar

Great answers

Buna ziua.

Atunci te rog să trimiți de pe o adresă de mail care nu este folosita la alt cont o poza cu cartea de identitate în care sa specifici că nu mai ști datele de conectare dar și să ți se actualizeze adresa de mail cu cea de pe care ai trimis.
Și cu siguranță echipa superbet va înțelege ce problema ai și te va ajuta

1
user avatar

👍

0
user avatar

(Editat )

Armany Tahmany sunt înregistrat dar parola care ca cu parola de la gmail amea nu pot întra cum puteți sa ma ajuți cum fac

0
user avatar

(Editat )

 Salut, Armany Tahmany! Poti apasa butonul "Mi-am uitat parola" pentru recuperarea parolei.

0
user avatar

Armany Tahmany, pentru a putea verifica, te rugăm să ne contactezi. O poți face pe Live Chat, la adresa de email suport@superbet.ro, la numărul de telefon 1226 sau pe mesageria Facebook.

0
user avatar

Cum recuperez contul

0
user avatar

Salut, Mariana! Pentru a putea verifica situația contului și a primi toate informațiile necesare, te rugăm să trimiți un email pe sport@superbet.ro. Să ai o zi frumoasă!

0
user avatar

Nu mai știu datele

0
user avatar

Pai am fost la agenție și arata ca sunt blocat în timp ce făceam o depunere. Și contul mi-l știu tot. Ei mi lau blocat ca na mai intrat timp de 1 an .

0
user avatar

Ce parola sa schim ca mi-l știu. Dar nu lam uitat parola deloc. Ca ei azis sa ma duc la agenție sa fac o depunere minim de 1 leu pana la 20 de lei pentru redeschidere a contului în agenție.

0
user avatar

Salut, Cata1984! Pentru a putea verifica situația contului și a primi toate informațiile necesare, te rugăm să trimiți un email pe sport@superbet.ro. Să ai o seră frumoasă!

0
user avatar

unde imi gasesc numele de utilizator caci me mail nu apare cad dau la am uitat parola

0
user avatar

Salut, COJANU DACIAN ALINDOR! Dacă nu îți mai amintești datele de logare, poți accesa secțiunea " Ai uitat parolă ?", aflată pe site , sub câmpurile de logare, completează cu adresa de e-mail folosită la înregistrare , după care apasă "Trimite" și vei primi un e-mail cu un buton/link de resetare și numele de utilizator al contului . Pentru mai multe detalii, accesează link-ul de mai jos: http://sbt.bet/ Parola

 
0
user avatar

Great answers

Salut cojanu Dacian. 

In cazul in care nu îți mai aduci aminte datele de conectare și nici adresa de email folosita la crearea contului poți folosi următoarea metoda.

Te rog sa trimiți un mail in care sa specifici că dorești să resetezi parola și să îți retrimită și numele de utilizator. Pe lângă aceasta cerință trebuie sa atașezi și o poza cu,cartea ta de identitate. 

Mulțumesc

Adrian.

 

 

 

0
user avatar

Degeaba am intrat in loghezi si tot nu merge offff

-1

Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa un comentariu.

Nu ai găsit ce căutai?

Joacă de oriunde ești! Profită de fiecare moment în care simți că ai noroc!

tilted phone