Ghid Comunitate

user avatar

4 persoane care urmăresc

4 persoane care urmăresc


Utilizarea Comunității / Rolul Comunității SuperJucătorilor

Comunitatea Superbet este un loc în care SuperJucătorii se pot ajuta reciproc să profite la maximum de produsele, promoțiile și serviciile pe care le oferim (atât pe site-ul nostru cât și pe aplicațiile de pariuri sportive și jocuri de cazinou).

Pentru a face din aceasta o comunitate în care toți membrii se simt confortabili să pună și să răspundă la întrebări, te rugăm să urmezi aceste instrucțiuni:

1. Ajută-ne să arătăm respect față de toți.

Te rugăm să iei în considerare că multe dintre răspunsuri vin de la alți jucători, bine intenționați, care totuși, nu sunt mereu corect informați. Din acest motiv, ar putea apărea unele neclarități. Dar e necesar să fii fair-play și să știi că toți cei care postează răspunsuri, vor să ajute și le mulțumim pentru asta. 

2. Ajută-ne să îi inspirăm pe toți să colaboreze politicos.

Îți recomandăm să rămâi la subiect aducând informații noi și utile atunci când răspunzi.

Te rugăm să te abții de la eventuale injurii sau să faci comentarii negative. Dacă vei reuși asta, vei vedea că te vei simți mai bine: mai stăpân pe tine, mai puternic, mai motivat și mai pregătit să te bucuri de toate beneficiile contului de jucător online la Superbet.

3. Răspunde cu comentarii utile și pozitive.

Toată lumea merită respect și demnitate în orice situație. Poți ieși din conversații dacă dialogul nu este constructiv.

Toți membrii ar trebui să se simtă confortabili întrebând și răspunzând la întrebări - indiferent de cunoștințe.

Când comunici cu alți membri, fii prietenos.

4. Ajută ceilalți membri să te ajute.

Încearcă pe cât tot posibilul să postezi în categoria care are cea mai apropiată potrivire. Nu sări pe un subiect existent pentru a pune o întrebare despre un subiect diferit. Discuția poate degenera foarte ușor și se poate ajunge la comentarii regretabile, care nu au legătură cu spiritul Superbet.

Când postezi, asigură-te că întrebarea ta este clară. Include detalii despre subiectul tău și problema pentru care dorești ajutor. Nu dezvălui informații personale despre contul tău ( nume de utilizator, parolă, adresă de email, date din cartea de identitate sau ale cardurilor utilizate).

Selectează un titlu sugestiv și concis pentru postarea ta. Marchează răspunsurile ca fiind utile și marchează întrebarea ca rezolvată.

5. Cum faci o postare

  • Doar conținutul în limba română este permis pe comunitate. Conținutul în orice altă limbă va fi eliminat.
  • Înainte de a posta în forumul comunității noastre, te rugăm să verifici dacă cineva a postat deja un răspuns la întrebarea ta.
  • Îți recomandăm să folosești funcționalitatea de căutare. Pentru a obține un răspuns adecvat din partea comunității, te rugăm să faci un efort cu ortografia. Dacă postarea ta este dificilă de înțeles, s-ar putea să nu primești un răspuns. În anumite cazuri, trebuie să luăm măsuri și să edităm sau să eliminăm postarea.
  •  Nu posta informații și nu crea subiecte pentru promovarea sau publicitatea produselor sau serviciilor comerciale. Continuarea conectării la aceleași site-uri externe nu va fi tolerată. Din motive evidente, nu posta link-uri către malware, viruși troieni sau alt conținut rău intenționat.
  • Moderatorii Superbet sunt identificați în comunitate cu un rang special și avatar. Nu folosi logo-ul sau numele comercial Superbet ca avatar sau nume de utilizator sau, de altfel, a te reprezenta ca angajat sau moderator Superbet atunci când postezi în comunitate. 

Moderare și raportare

Majoritatea informațiilor pe care le vei găsi în comunitatea noastră sunt generate de ceilalți Superjucători și, deși vei găsi multe sfaturi bune aici, uneori situația, poate varia de la cea a persoanelor care distribuie o soluție. Unele sfaturi pe care le găsești aici pot fi chiar greșite. Aplică aici aceeași bună judecată pe care ai aplica-o informațiilor oriunde pe Internet.

Postările care conțin informații sensibile / legate de cont pot fi eliminate.

Moderatorii Superbet pot elimina sau edita postări ale utilizatorilor care, la libera discreție a Superbet, încalcă Ghidul sau Termenii de utilizare fără o notificare prealabilă autorului. Încălcările regulilor noastre sau ale Termenilor de utilizare pot duce, de asemenea, la rezilierea contului comunității.

Împreună suntem Super! Și ne dorim să ne bucurăm împreună de acest loc nou, în care vă puteți ajuta între voi, asemeni unor coechipieri, care evoluează în echipa care se află pe primul loc.

A fost utilă această postare

4 din 4 au considerat acest conținut util

Comentarii

2 comentarii

Postare nouă
user avatar

O idee f bună cu crearea comunității superbet. Mesaj pentru jucătorii noi: puteți fi informați greșit pe alte cai, când aveți nelămuriri accesați aceasta comunitate.
Va urez succes !
PS: era interesanta o aplicație a comunității superbet, mai ușor de accesat. Aici e puțin greoi pentru unii, dar sigur ne vom descurca ....

2
user avatar

Great answers

Buna Cristina,

Eu am făcut o propunere pentru a ușura puțin accesul la comunitate... Acum nu știu câte este de buna . Echipa va stabili dacă am venit cu ceva bun. 

Sunt de acord cu tine în legătură cu falsa informare sa nu folosesc alte cuvine nepoliticoase.. sunt multe persoane care își dau cu părerea fara a fi în cunoștință de cauză 

 

Mtumesc,

Adrian!

0

Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa un comentariu.

Nu ai găsit ce căutai?

Joacă de oriunde ești! Profită de fiecare moment în care simți că ai noroc!

tilted phone