Promoția Super Duel

user avatar

Această promoție nu mai este disponibilă

 

"SuperDuel" este o promoție care a fost disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar participarea era gratuită.

 

Important: pentru a accesa jocul din aplicație, era necesar să te asiguri că ai actualizat-o la ultima versiune: 3.39.0 (și peste) pentru aplicația sport și 1.36.0 (și peste) pentru aplicația de jocuri (games).

Pentru a participa la joc, utilizatorii trebuie să se conecteze pe pagina dedicată “SuperDuel” sau în aplicatie, să răspundă la întrebările afișate în cadrul acesteia până la sfârșitul termenului disponibil pe pagină și să se alăture unei ligi.

O rundă de joc se desfășoară pe o perioadă de o lună de zile, iar premiile se acordă la sfârșitul fiecărei runde (la sfârșitul unei luni). Punctele vor fi alocate fiecărei runde în funcție de data ultimei zile în care se pot adăuga predicțiile duelurilor. Astfel, dacă perioada în care se pot adăuga predicțiile începe pe data de 30 martie 2023 și se termină pe data de 1 aprilie 2023, punctele aferente duelurilor vor fi adăugate rundei din aprilie.

O etapă reprezintă perioada în care utilizatorii își pot pune predicțiile pentru cele 8 dueluri și până când se acordă punctele pentru performanța jucătorilor și punctele pentru fiecare ligă.

Într-o etapă sunt 8 dueluri. O rundă este formată din mai multe etape și durează 1 lună.

 

Cum particip? soccer emoji

one emoji Conectează-te pe pagina dedicată “SuperDuel” și alege-ți un Username (minim 8 caractere)

Recomandare: user-ul ales pentru participarea la această campanie să fie diferit de username-ul pe care îl folosești pentru a te loga în contul de jucător, deoarece acesta va fi public în clasamentul afișat pe pagina promoției.

Utilizator duel

two emoji Creează o ligă sau acceptă invitația prietenilor si alătura-te unei ligi

three emoji Alege jucătorul care crezi că va obține cele mai multe puncte. Vei primi punctele pe care jucătorul ales de tine le va obține, iar dacă jucătorul ales câștigă duelul, vei primi încă 3 puncte. 

duel

duel

four emoji După ce ai selectat toți jucătorii, trimite pronosticurile

Îți poți modifica pronosticurile de câte ori dorești, până la finalizarea etapei.

five emoji Acumulează puncte răspunzând la întrebările afișate în cadrul promoției, până la sfârșitul termenului disponibil pe pagină.

 

Cum creez o ligă sau/și cum ma alătur uneia? busts in silhouette emoji

În pagina promoției, selectează secțiunea "Ligi", apoi alege "Creează o ligă". Introdu un nume pentru liga ta (numele trebuie să conțină între 6 și 24 de caractere).

Creare liga duel

Pentru a te înscrie în alte ligi, ai nevoie de invitație.

Acceptă invitațiile prietenilor tăi accesând link-ul pe care ți-l trimit sau introdu codul PIN din invitația lor, în câmpul "Introdu codul primit".

SuperDuel

Atenție: Dacă ai creat deja o ligă, în acest câmp va rămâne salvat PIN-ul pentru liga creată de ține. Ai grijă să introduci aici PIN-ul aferent ligilor pentru care ai primit invitație, altfel vei primi următoarea eroare:

promotia duel

exclamation emojiPoți să fii membru în maximum cinci ligi. Însă, vei putea câștiga un singur premiu în fiecare lună (vei primi premiul cu cea mai mare valoare).

 

Cum invit prieteni în liga mea și cum devin eligibil pentru premiu? admission tickets emoji

Pentru a participa la promoție și pentru a fi eligibil pentru premiu, liga ta trebuie să conțină minim 3 persoane și maxim 20 de persoane.

Alege "Invită" și se va genera un link cu un PIN. Trimite link-ul prietenilor tăi, pentru a se înscrie în liga ta.

invitatie duel

 

Unde văd ligile din care fac parte? eyes emoji

Pentru a vedea ligile din care faci parte, cât și numărul de membri din fiecare ligă și punctele acumulate, selectează  secțiunea "Ligi" pe pagina promoției. 

În partea stângă vei găsi liga pe care ai creat-o si în care poți invita prieteni, iar alături vei vedea cealaltă ligă / celelalte ligi din care faci parte.

Ligi duel

 

Unde găsesc clasamentul? trophy emoji

Pentru a verifica clasamentul ligilor sau pe cel individual, accesează secțiunea"Clasament" pe pagina promoției. 

clasament ligi promotie duel

clasament super duel

 

Cum elimin jucatori din liga mea? scissors emoji

one emoji Selectează săgeata aflată în dreptul numelui ligii create de tine

campania duel

two emoji Alege "Editeaza"

editeaza

three emoji Alege jucătorii pe care vrei să îi elimini, selectând "X"-ul din dreptul lor, apoi apasă pe "Finalizat".

elimina

 

Cum șterg liga creată de mine? firecracker emoji

Atenție: Dacă ștergi liga creată de ține, toți cei din liga își vor pierde punctajul din liga respectivă.

promotie duel

 

bulb Află mai multe:   

point_rightAici găsești alte informații importante despre promoția SuperDuel

point_rightAflă și despre Pariul Gratuit

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

2 din 3 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Campania Provocarea săptămânală

Ce înseamnă “Provocarea”?  Provocarea reprezintă o competiție în care utilizatorii trebuie să obțină cât mai multe puncte în clasament, îndeplinind...

Promoție Superliga 23+24

Superliga României este disponibilă în perioada 14.07.2023 - 26.05.2024 Bucură-te de fotbal!    În fiecare etapă a sezonului 2023-2024 al Superligi...

Campania Super Prono

Fii la curent cu detaliile campaniei Superprono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!   Camp...

Rezultate SuperDuel

  Această promoție nu mai este disponibilă în acest moment.    În acest articol vom publica rezultatele pentru fiecare etapă din SuperDuel   Rezu...

Super Duel - Intrebari

Această promoție nu mai este disponibilă în acest moment. Întrebări frecvente despre promoția SuperDuel Important: pentru a accesa jocul din apli...

Promoția Super Duel

Această promoție nu mai este disponibilă   "SuperDuel" este o promoție care a fost disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenț...

Promoția Super Spin

Fii la curent cu cele mai noi informații despre promoția Super Spin. Profită de oportunitățile oferite de Superbet pariorilor cu experiență!   Ben...

Oferte pariuri Superbet

Citește despre ofertele exclusive, în articol   Cele mai importante evenimente și competiții îți aduc la Superbet pariuri gândite pentru cei m...

Ce promoții aveți?

 Săptămânal, oferim clienților noștri anumite promoții care sunt valabile câteva zile. Cele mai multe dintre ele sunt publice, afișate pe site-ul n...