Bonus la prima depunere A-bon

user avatar

 

promobox-bonus-depunere-abon-230123

Ce înseamnă “Bonus la prima depunere A-bon”? information source emoji

Promoția se adresează exclusiv clienților Superbet, noi și existenți, care efectuează pentru prima dată o  depunere prin metoda de plată A-bon, în perioada 23.01.2023 – 12.02.2023

Toate detaliile despre metoda de plată A-bon aici.

 

Cum particip? face with monocle emoji

Depune minimum 25 de Lei prin metoda de plată A-bon și beneficiezi de un bonus fix în valoare de 25 de Lei cu rulaj x1.
Exemplu: dacă depui 25 de Lei prin A-bon, primești bonus 25 de Lei.
Exemplu 2: dacă depui 100 de Lei prin A-bon, valoarea bonusului este tot de 25 de Lei.

red emojiNu vei primi bonus dacă ai depus prin A-bon și înainte de perioada promoțională. Campania se adresează jucătorilor care nu au mai depus prin A-bon.

 

Valabilitate bonus alarm clock emoji

 • Bonusul se acordă în maximum 48 de ore de la îndeplinirea condiției promoției.
 • Bonusul trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.
 • Bonusul este valabil pe o perioada de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. La rularea bonusului contribuie toate produsele din secțiunile Sport, Pariuri Live și Speciale.

Cum pot fi convertiți banii din balanța bonus în bani reali? moneybag emoji

 • Pentru a fi transformat în bani reali, bonusul trebuie rulat o singură dată.
 • Toate pariurile, câștigătoare sau necâștigătoare, având cotă pe fiecare eveniment de cel puțin 1,60, contribuie la rularea bonusului. În cazul pariurilor de tip sistem, pariul este luat în considerare doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60. Bonusul poate fi folosit pentru plasarea de bilete care conțin: meciuri de la “Super Cotă”, orice selecție de loto sau pariuri pe o cotă mai mică de 1,60, dar acestea nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulare ale bonusului.Bonusul NU poate fi folosit pentru plasarea de bilete care conțin selecții din secțiunea Virtuale.
 • Pariurile contribuie la cerințele de rulare în momentul în care biletele sunt validate în sistem, și nu în momentul în care sunt plasate, motiv pentru care recomandăm ca balanța bonus să nu fie folosită pentru pariuri tip antepost și alte derivate (exemplu: “cine merge mai departe”).
 • Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie cu cota (1,00) nu sunt incluse în calculul rulajului.
 • În cazul în care cerințele de rulare nu au fost îndeplinite în termen de 7 zile de la data acordării bonusului respectiv, valoarea banilor din balanța bonus și câștigurile aferente vor fi anulate.
 • În cazul în care în contul tău de jucător există deja un bonus Sport activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 3 zile, perioadă în care poți finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător.
 • În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul de 7 zile, atunci acesta va expira, iar perioada de valabilitate a bonusului, menționată în comunicarea de tip email “Bonusul tău a fost activat" nu se mai aplică.
 • Atunci cand sunt îndeplinite cerințele de rulare, banii bonus vor fi convertiți automat în numerar (bani reali).
 • În cazul în care există fonduri în balanța reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii din bonusul acordat.
 • Banii bonus pot fi folosiți pentru a plasa pariuri ce nu îndeplinesc condiția de cotă minimă adresată acestui bonus, însă doar pariurile ce îndeplinesc condiția de cotă minimă adresată acestui bonus vor contribui la rulajul bonusului.

Ce mai trebuie să știu? thinking face emoji

 • Fiecare client poate să obțină un singur bonus pe perioada promoției.
 • Pentru a putea primi bonusul, este necesar să îți fi dat acordul în privința contactării de către Organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.
 • Doar un singur bonus de Casino și unul de Sport pot fi active în același timp în balanța bonus.
 • Jucătorul poate anula Bonusul în orice moment prin contactarea departamentului de Relații Clienți. În această situație, banii din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi anulate.
 • Jucătorul nu poate retrage banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța restricționată până când nu a terminat de rulat bonusul, conform condițiilor impuse de Organizator. Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula. Dacă Jucătorul efectuează o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

 

bulbAflă mai multe

point_rightAflă despre Depunerile prin A-Bon

point_rightAflă despre Eligiblitate bonusuri

point_rightAflă despreTermenii si Conditiile generale Superbet

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

1 din 2 au considerat acest conținut util