SuperMaratonul de Tenis

user avatar

Ready, Set, GO SUPER!

supermaraton-tenis-160123

Sărbătorim startul primului turneu de Grand Slam al anului cu un SuperMaraton de Tenis, programat între 16 și 29 ianuarie. Dă lovitura la Antipozi și ia-ți partea din premiul total de 500.000 de Lei, urmând pașii simpli de mai jos:

 

Ce înseamnă “SuperMaratonul de Tenis”?

  • “SuperMaratonul de Tenis” este o promoție exclusiv online, cu premii totale de 500.000 de Lei.
  • Participanții rămași în joc până la final vor împărți în mod egal suma totală. Această sumă va fi acordată câștigătorului/câștigătorilor sub formă de Pariuri Gratuite.
  • Perioada promoției: 16.01.2023 – 29.01.2023.
  • Dacă, în orice moment al promoției, nu mai rămâne niciun participant în joc, cei care au îndeplinit condițiile până în ziua precedentă vor împărți suma.

Cum participi? tennis emoji

white check mark emoji Pariezi cumulat, în fiecare zi (00:01 – 23:59), între 16 și 29 ianuarie, minimum 100 de Lei bani reali pe tenis, în secțiunile Sport/Live.

white check mark emoji Adaugi pe bilet doar evenimente de tenis, la cotă minimă 1.60 pentru biletele single și cotă minimă totală 2.50 pentru biletele acumulator.

white check mark emoji Aștepți ca pariurile să fie stabilite. Exemplu: dacă pariezi astăzi pe meciuri de mâine, biletul tău va fi luat în considerare pentru ziua de mâine.

SuperPont: Pe parcursul promoției, te poți bucura de o zi de pauză. Astfel, dacă pariezi în condițiile regulamentului în cel puțin 13 dintre cele 14 zile promoționale, te califici pentru o parte din premiul total.

red emoji Jucătorii care ratează două zile sunt eliminați din joc. 

 

Ce mai trebuie sa știi memo emoji

white check mark emoji Biletele sunt luate în considerare în momentul în care sunt stabilite. Exemplu: dacă în data de 16 ianuarie plasezi un bilet care conține atât meciuri programate pe 16 ianuarie, cât și pe 17 ianuarie, acesta va fi luat în considerare pentru ziua de 17 ianuarie, ziua în care biletul este stabilit.

white check mark emoji Promoția este limitată la tenis. Biletele care conțin evenimente din alte sporturi nu sunt luate în considerare.

white check mark emoji Sunt luate în considerare atât biletele de tip single, cât și cele acumulator, inclusiv cele de tip sistem.

white check mark emoji Poți să pariezi atât pre-meci, cât și live.

white check mark emoji Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt luate în considerare.

white check mark emoji Sunt luate în considerare și bilete plasate pe evenimente din ofertele SuperCota, SuperExtra și Speciale.

white check mark emoji Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie/se acordă cota (1.00) nu sunt luate în considerare.

 

Ce câștigi? moneybag emoji

Dacă îndeplinești condițiile în cel puțin 13 dintre cele 14 zile promoționale, câștigi garantat o parte din cei 500.000 de lei, sub forma unui Pariu Gratuit.

 

Când se acordă Pariurile Gratuite? hourglass flowing sand emoji

  • Pentru a putea primi Pariurile Gratuite, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.
  • Dacă ești eligibil pentru o parte din cei 500.000 de lei, vei împărți suma cu jucătorii eligibili, urmând să primești un Pariu Gratuit în termen de 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Pariul Gratuit trebuie acceptat în decurs de 48 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.
  • Suma va fi creditată în balanța bonus, în categoria Pariu Gratuit.

 

bulb Află mai multe                                                              

point_right Află despre Pariul Gratuit

point_right Află despre Validarea biletelor

point_right Află și despre Cum trimiți documentele pentru verificarea identității

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

0 din 0 au considerat acest conținut util