SuperPasiuni turate la maxim - Dacia electrica

user avatar

INTRĂ ȘI DESCOPERĂ NOILE BENEFICII ALE SUPERCARDULUI
Hai și tu în SuperClub!

 

dacia electrica

Cum particip?

Campania este activă Online și în toate locațiile Superbet, între 16.01.2023 (ora 00:00:01 pentru Online și ora 10:00:01 pentru agenții) și 26.02.2023 (ora 23:59:59) inclusiv, și pentru a participa trebuie să îndeplinești condițiile de eligibilitate de mai jos arrow_down

white_check_mark Obții un card de membru Superbet emis în agenție sau digital (din contul online). 

white_check_mark Te înscrii în Superbet Club

white_check_mark Plasezi bilete de pariuri pre-match, loto, live sau virtuale, emise la casierie, la  terminal sau online (site sau aplicație), în perioada campaniei. Biletele se scanează pe club.superbet.ro pentru înregistrarea acestora în promoție. La momentul înscrierii în campanie biletele necesită să fie active (nevalidate că fiind câștigătoare sau necâștigătoare).

ok_hand Poți participa atât cu biletele jucate la terminalul de pariuri sau casierie în agenție, precum și cu biletele jucate pe site-ul sau aplicația Superbet.

Important: Pentru jucătorii care se loghează în Club cu credențialele contului, biletele se înscriu automat și se actualizează o data pe zi pentru ziua precedentă (ex: biletele plasate astăzi vor fi înscrise automat, iar datele se vor actualiza mâine).

red Biletele care sunt stornate fie înainte sau după înscrierea în campanie NU vor fi luate în considerare
white_check_mark Ai obligația de a scana biletul activ (nefiind validat câștigător sau necâștigător) prin intermediul telefonului, sau de a introduce manual seria biletului/ biletelor. După introducerea seriei este necesar să fie introdus și codul de control al biletului de pariu.

point_right Fiecare 1 Leu jucat reprezintă o șansă de câștig.

Spre exemplificare, dacă valoarea achitată de Jucător este în suma de 5 Lei , participantul are 5 șanse de câștig, 20 Lei = 20 de șanse la câștigul oricărui premiu etc.

 

Ce câștig?

În cadrul acestei campanii se vor acorda următoarele premii:

blue_car O mașină SuperFan Dacia 1300 electrică (tunată)

goldbar emoji 1 Lingou aur 100 g 

goldbar emoji 3 Lingouri aur 50 g

goldbar emoji 25 Lingouri aur 10 g

Biletele scanate în perioada 16 Ianuarie 2023- 26 Februarie 2023 vor participa automat la această campanie, dar și la promoția națională de Cashback. Vezi aici informații despre campania cashback.

 

Când se acordă premiile de la tombolă?

calendar-flat Ziua extragerii a fost stabilita pentru data de 28 februarie 2023, ora 19:00.

speaker Termenul prevăzut la acest punct se poate extinde în situația în care Organizatorii decid prelungirea Campaniei Promoționale peste termenul de 26 februarie 2023.  

redPremiile vor fi acordate prin tragere la sorți ce se va efectua de către Organizatori prin reprezentanți desemnați, în prezența unui notar public,  utilizând un program computerizat specializat de extragere.

memo Se vor extrage aleatoriu un numar total de 3 rezerve per PREMIU la finalul Extragerii cu nr 30. Pentru evitarea oricarui dubiu, se stabileste ca pentru fiecare premiu va exista un numar de 3 rezerve. Asadar extragerea rezervelor se va realiza astfel 3 rezerve x 25 premii de tip Lingou aur 10 g [75 rezerve], respectiv 3 rezerve x 3 premii de tip lingou aur 50 g [9 rezerve], respectiv 3 rezerve pentru premiul de tip lingou aur 100 g [3 rezerve] si 3 rezerva pentru premiul cel mare [3 rezerve]

satellite_antenna Extragerea va fi transmisă live pe pagina de Facebook Superbet, lista câștigătorilor urmând a fi postată pe pagina de web club.superbet.ro.

vibration_mode Câştigătorii vor fi contactați telefonic, prin e-mail sau prin sms.

white_check_mark Câștigătorii au la dispoziție 15 zile calendaristice, începând cu data validării câștigătorilor, să semneze Procesul Verbal de numire câștigător. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, se va demara procedura de validare a rezervelor extrase pentru premiul respectiv, în ordinea extragerii acestora.

gift Premiile vor fi acordate în termen de maxim 30 zile de la data extragerii, cu excepția premiului aferent Extragerii nr. 30 (mașina) pentru care este stabilit un termen de maxim 90 de zile de la data extragerii,  în baza unui proces verbal de predare primire.

 

Ce mai trebuie să stiu?

red Dacă, codul de control aferent biletului de pariu este introdus incorect /eronat de 3 ori, biletul de pariu devine în mod automat neeligibil pentru înregistrarea pe acel cont.

Pentru ca un câștigător să fie considerat valid, acesta trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

white_check_mark Biletul de pariu este efectuat și înregistrat în perioada Campaniei Promoționale.

white_check_mark Deține cu card de membru Superbet, fizic sau digital.

red Biletele stornate nu pot fi desemnate câștigătoare. În cazul în care un bilet extras câștigător a fost stornat după înscrierea la prezenta Campanie, se va trece la validarea următoarei rezerve extrase.

white_check_mark În vederea ridicării premiilor, câștigătorii au obligația de a se identifica în cadrul agenției SUPERBET, prin prezentarea actului de identitate în original, și vor semna un Proces Verbal de predare – primire a premiului, reprezentând dovada predării acestuia.

 

bulb Află mai multe      

point_right Află despre Cardul de membru Club Superbet

point_right Află și despre Terminalele de pariuri SUPERTOUCH Superbet

 

Dacă preferi să joci în agenție și încă nu ești jucătorul nostru și pe Superbet.ro, fă-ți cont acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

A fost util acest articol?

0 din 0 au considerat acest conținut util