GoSuper 20+22 Online

user avatar

GoSuper Mondial este disponibilă în perioada 20.11.2022 – 18.12.2022

Bucură-te de fotbal! 

 

GoSuper 20+22

GoSuper la Mondial si bucură -te de fotbal în fiecare etapă din faza grupelor, respectiv fiecare fază eliminatorie.

În fiecare etapă din faza grupelor, respectiv fiecare fază eliminatorie, acceptă oferta prin selectarea butonului “Accept” din notificarea de tip pop-up primită în momentul logării în contul de jucător Superbet și beneficiezi de un Pariu Gratuit de 22 de Lei.

 

:money_mouth_face: SuperPont: pariază și în agenție 20 de lei, scanează biletul în SuperClub și câștigă încă 22 de lei ! Detalii aici.

Promoția “GoSuper 22+23” este dedicată SuperMondialului din fotbal și este disponibilă pe platforma Superbet.ro și în aplicatia Superbet. Îți poate aduce un Pariu Gratuit în valoare de 22 de Leidacă pariezi cel puțin 20 de Lei în perioada 25.11.2022 – 28.11.2022 pe bilete de tip single sau acumulator, care să conțină unul sau mai multe meciuri de la SuperMondialul din fotbal.

 

face_with_monocleCum particip?

În fiecare etapă, acceptă oferta prin selectarea butonului "Accept" din notificarea de tip pop-up primită în momentul logării în contul de jucător Superbet.

Go Super

După acceptarea ofertei, pariază cel puțin 20 de Lei bani reali pe un bilet de tip single sau acumulator (cotă de minimum 1.60/bilet single și cotă totală minimă 2.50/bilet acumulator), care să conțină unul sau mai multe meciuri DOAR din etapa curentă a SuperMondialului de fotbal.

:exclamation:  Sunt luate în considerare doar biletele pre-meci și/sau Live care conțin DOAR meciuri de la Campionatului Mondial de fotbal din prima etapă (20-24.11.2022).

 

moneybag Ce câștig?

Pentru îndeplinirea condițiilor de mai sus, vei primi 22 de Lei Pariu Gratuit.

✓ Poți să câștigi un singur Pariu Gratuit/zi și până la 23 de Pariuri Gratuite pe parcursul promoției.

 

alarm_clock Când primesc Pariul Gratuit?

  Pentru a putea primi Pariurile Gratuite, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

  Pariurile Gratuite se acordă în mod obișnuit instant, după validarea biletului. În anumite cazuri, acordarea poate să dureze până la cel mult 48 de ore de la încheierea etapei.

  Pariul Gratuit trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.

 

arrow_forward Cum joc Pariul Gratuit?

  Suma va fi creditată în balanța bonus, în categoria Pariu Gratuit.

Atunci când ai un Pariu Gratuit activ, la plasarea pariurilor ai posibilitatea de a alege când să utilizezi pariul gratuit.

Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă Pariul Gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câștigul va fi transferat automat în balanța reală.

Bonusul va fi acordat imediat după validarea primului bilet eligibil plasat, tuturor jucătorilor cu conturi active înregistrați pe Superbet.ro , care la momentul acordării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.

Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 3 zile din momentul activării. Exemplu: dacă Pariul Gratuit este acordat la ora 13:00, acesta expiră trei zile mai târziu, la ora 13:00, în cazul în care nu este jucat.

Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live. Pe bilete de tip single și/sau acumulator (pe cote de minimum 1.60 pentru pariurile single, respectiv cotă totală de minimum 2.50 în cazul pariurilor acumulator), care include evenimente care se încheie înainte de expirarea perioadei de valabilitate de 3 zile.

 

bulbAflă mai multe:

point_rightAflă despre cum joci Pariul Gratuit

point_rightAflă despre Go Super 20+22 agenție

point_rightAflă și despre ediția specială Super Prono

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

3 din 3 au considerat acest conținut util