SuperMaraton

user avatar

 

Drumul spre SuperMondial continuă cu un SuperMaraton pentru pariorii de cursă lungă!

SuperMaraton

boom Toți cei care pariază zilnic minimum 30 de Lei, între 10 iulie și 31 august, împart marele premiu, care pornește de la 250.000 de Lei și crește în fiecare zi!

În plus, au șansa de a câștiga una dintre cele două experiențe VIP la SuperMondial.

 

Ce este SuperMaratonul? trophy

“SuperMaratonul” este o promoție exclusiv online, prin care participanții care pariază zilnic, pot să câștige una dintre cele două experiențe VIP pentru pentru două persoane la Mondial, prin tragere la sorți, și o parte din premiul total care pornește de la 250.000 de Lei și crește zilnic pe baza activității de pariere. Suma finală nu poate depăși 1.000.000 de Lei.

Prima extragere va avea loc în data de 04.08.2022. Fiecare jucător care va paria zilnic în condițiile regulamentului, între 10.07.2022 și 03.08.2022, va avea o șansă la extragere.

Cea de-a doua extragere va avea loc în data de 01.09.2022. Fiecare jucător care va paria zilnic în condițiile regulamentului, între 10.07.2022 și 31.08.2022, va avea o șansă la extragere.

La extrageri, vor fi distribuite celor doi câștigători, în mod aleatoriu, câte o experiență VIP pentru două persoane, în valoare de 69.000 Lei.

Participanții rămași în joc până la final vor împărți în mod egal suma finală. Dacă în orice moment al promoției nu mai rămâne niciun participant în joc, cei care au îndeplinit condițiile până în ziua precedentă vor împărți suma.

Suma finală va fi acordată sub formă de Pariuri Gratuite.

 

Ce trebuie să fac? thinking_face

Pariază cumulat cel puțin 30 de Lei bani reali, în condițiile regulamentului, în fiecare zi promoțională, între 10.07.2022 – 31.08.2022.

Sunt luate în considerare atât biletele de tip single, cât și cele acumulator, inclusive cele de tip sistem;

Cota minimă pentru biletele single 1.60;

Cota minimă totală pentru biletele acumulator 2.50;

Sunt luate în considerare pariurile care conțin doar evenimente care se încheie și se validează în ziua plasării biletelor, până la 23:59;

Poți să pariezi atât pre-meci, cât și Live;

exclamation Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt luate în considerare.

Sunt luate în considerare inclusiv bilete plasate pe evenimente din oferta SuperCota.

exclamation Pariurile plasate pe selecții din oferta SuperExtra sau din oferta Speciale NU sunt luate în considerare.

exclamation Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie/se acordă cota (1.00) nu sunt luate în considerare.

exclamation Pariurile plasate pe selecții contradictorii nu sunt luate în considerare.

Urmează acești pași simpli în fiecare zi, până pe 31 august.

Odată ce îndeplinești condițiile, te califici la cele două extrageri, din 4, respectiv 1 septembrie, și împarți premiul final cu ceilalți participanți calificați.

 

Ce includ experiențele VIP? crown

airplane Fiecare dintre cele două experiențe VIP include bilete de avion dus-întors în Qatar, cazare și acces la eveniment, pentru două persoane.

phone Câștigătorii vor fi contactați de către Superbet în cel mult 15 zile din momentul fiecare extrageri pentru a primi mai multe detalii.

Un jucător poate să beneficieze de o singură experiență VIP în cadrul acestei campanii. Astfel, câștigătorul extragerii din 04.08.2022 nu va mai fi inclus în extragerea din 01.09.2022.

 

Când se acordă Pariurile Gratuite? caledar-flat

Pentru a putea primi Pariurile Gratuite, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

Pariurile Gratuite se acordă în cel mult 48 de ore de la încheierea promoției.

Pariul Gratuit trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.

Suma va fi creditată în balanța bonus, în categoria Pariu Gratuit.

 

bulbAflă mai multe:

point_rightAflă despre Termenii și Condițiile promoției

point_rightAflă despre Pariul Gratuit

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

1 din 1 au considerat acest conținut util