Promoție cu tombolă și premii, în SuperClub!

user avatar

INTRĂ ȘI DESCOPERĂ NOILE BENEFICII ALE SUPERCARDULUI
Cea mai blană mașină și zeci de alte premii
Hai și tu în SuperClub!

Audi TT

Cum particip?

Campania este activă Online și în toate locațiile Superbet, între 06.05.2022 (ora 00:00:01 pentru Online și ora 10:00:01 pentru agenții) și 13.07.2022 (ora 23:59:59)  inclusiv, și se adresează jucătorilor care îndeplinesc condițiile de eligibilitate de mai jos  arrow_down

white_check_mark Jucătorul trebuie să dețină un card de membru Superbet emis în agenție sau digital (din contul online). 

white_check_mark Jucătorul trebuie să se înscrie în Superbet Club.

white_check_mark Jucătorul poate participa atât cu biletele jucate la terminalul de pariuri sau casierie în agenție, precum și cu biletele jucate pe site-ul sau aplicația Superbet.

white_check_mark Jucătorul trebuie să plaseze bilete de pariuri pre-match, loto, live sau virtuale, emise la casierie, la  terminal sau online (site sau aplicație), în perioada campaniei. Biletele se scanează pe club.superbet.ro pentru înregistrarea acestora în promoție. La momentul înscrierii în campanie biletele necesită să fie active (nevalidate că fiind câștigătoare sau necâștigătoare).

exclamation Important: Pentru jucătorii care se loghează în Club cu credențialele contului, biletele se înscriu automat și se actualizează o data pe zi pentru ziua precedentă (ex: biletele plasate astăzi vor fi înscrise automat, iar datele se vor actualiza mâine).

red Biletele care sunt stornate fie înainte sau după înscrierea în campanie, NU vor fi luate în considerare.

white_check_mark Clienții au obligația de a scana biletul (activ, nefiind validat câștigător sau necâștigător) prin intermediul telefonului, sau de a introduce manual seria biletului/ biletelor.  După introducerea seriei este necesar să fie introdus și codul de control al biletului de pariu.

point_right Fiecare 1 Leu jucat reprezintă o sansă de câștig.

Spre exemplificare, dacă valoarea achitată de Jucător este în suma de 5 Lei , participantul are 5 șanse de căștig, 20 Lei = 20 de șanse la câștigul oricărui premiu etc.

 

Premii acordate la tombolă:

blue_car Premiul I - Mașină Audi TT tunat;

tv Premiul II - 10 x Smart TV OLED LG 139 cm;

iphone Premiul III - 10 x iPhone 13 pro + încărcător;

video_game Premiul IV - 10 x Consolă jocuri PS5.

 

Când se acordă premiile de la tombolă?

calendar-flat Ziua extragerii este stabilita pentru data de 15 iulie 2022, ora 19:00.

speaker Termenul prevazut la acest punct se poate extinde in situatia in care Organizatorii decid prelungirea Campaniei Promotionale peste termenul de 13 iulie 2022.  

satellite_antenna Extragerea va fi transmisă live pe pagina de Facebook Superbet, lista câștigătorilor urmând a fi postată pe pagina de web club.superbet.ro.

vibration_mode Câştigătorii vor fi contactați telefonic, prin e-mail sau prin sms.

white_check_mark Câștigătorii au la dispoziție 15 zile calendaristice, începând cu data validării câștigătorilor, să semneze Procesul Verbal de numire câștigător. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, se va demara procedura de validare a rezervelor extrase pentru premiul respectiv, în ordinea extragerii acestora.

gift Premiile vor fi acordate în termen de maxim 30 zile de la data extragerii, cu excepția premiului aferent Extragerii nr 31 (mașina) pentru care este stabilit un termen de maxim 90 de zile de la data extragerii,  în baza unui proces verbal de predare primire.

 

Pont: Pe lângă premiile de la tombola, poți beneficia și de următoarele bonusuri:

moneybag1% cashback din valoarea totală achitată de Jucător prin intermediul casieriei;

moneybag5% cashback din valoarea totală achitată de Jucător prin intermediul terminalelor.

Cum se acordă aceste bonusuri?

Bonusul de 1% sau de 5% va fi colectat într-o balanță în contul clientului în SuperClub. Sumele din balanță au valabilitate 1 an de zile.
Din balanța bonus, jucătorul își poate emite vouchere cu valori începând de la 2 Lei și până la maximul valorii întregi disponibile în cont.

Alocarea bonusului se face imediat, însă respectând cele enunțate mai jos:

one Dacă la scanare, biletul de pariu are o vechime mai mare de 15 minute de la momentul emiterii, bonusul se alocă instant.

two Dacă la scanare, biletul de pariu are o vechime mai mică de 15 minute de la momentul emiterii, bonusul se va aloca imediat după ce cele 15 minute expiră. Este necesar acest pas pentru a se verifica de către Superbet că biletul de pariu nu a fost stornat de Jucător.

 

Cum se pot folosi voucherele:

white_check_mark Voucherele vor fi folosite separat și NU se pot cumula (un singur voucher poate fi folosit la plasarea unui singur bilet de pariu de tip loto, sport, live, virtuale)

white_check_mark Valabilitatea acestor voucherelor este de 7 zile de la emitere.

white_check_mark Jucătorii pot folosi voucherul la plasarea unui bilet de pariu în orice agenție Superbet, dar doar la casierie.

white_check_mark Voucherele se pot folosi doar pentru plasarea de bilete de pariere în agențiile Superbet, contravaloarea lor nu poate fi transferată în contul online al jucătorului.

white_check_mark Câștigătorii NU pot primi contravaloarea voucher-ului în bani.

white_check_mark Voucher-ul este nominal și NU poate fi transferat.

white_check_mark Pariurile plasate pe baza voucherelor NU pot fi stornate.

 

exclamation Important: Sumele aferente voucherelor emise și neutilizate vor fi considerate sume pierdute.

 

Ce mai trebuie să stiu?

red Dacă un client emite un bilet în agenție folosind un voucher pe care îl are în SuperClub, acel bilet nu va fi luat în considerare pentru bonusul prezentei campanii (Cashback1% la casierie și 5% la terminal).

red Dacă, codul de control aferent biletului de pariu este introdus incorect /eronat de 3 ori, biletul de pariu devine în mod automat neeligibil pentru înregistrarea pe acel cont.

Pentru ca un câștigător să fie considerat valid, acesta trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

white_check_mark Biletul de pariu este efectuat și înregistrat în perioada Campaniei Promoționale.

white_check_mark Deține cu card de membru Superbet, fizic sau digital.

red Biletele stornate nu pot fi desemnate câștigătoare. În cazul în care un bilet extras câștigător a fost stornat după înscrierea la prezenta Campanie, se va trece la validarea următoarei rezerve extrase.

white_check_mark În vederea ridicării premiilor, câștigătorii au obligația de a se identifica în cadrul agenției SUPERBET, prin prezentarea actului de identitate în original, și vor semna un Proces Verbal de predare – primire a premiului, reprezentând dovada predării acestuia.

 

bulb Află mai multe:

point_right Află despre:  Termenii și Condițiile promoției

point_right Află despre: Cum poți obține un Card de membru

point_right Află despre: Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul SuperTouch

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

 

 

A fost util acest articol?

0 din 1 au considerat acest conținut util