Cum se joacă Bingo?

user avatar

Cum joc? thinking_face

După ce ești conectat la contul tău de jucător, practic participarea la jocul de Bingo presupune 3 etape extrem de simple:

one Alegerea camerei/extragerii la care vrei să participi;

Camera bingo

two Cumpărarea biletelor de joc (până la epuizarea cronometrului);

bilet bingo

Pont: Poți juca mai multe jocuri de Bingo în același timp, accesând până la 3 camere diferite și având posibilitatea de a trece de la una la cealaltă  cu un singur click.

Bingo

three Așteptarea rezultatelor extragerii

BINGO

În funcție de camera în care joci, poți câștiga și rotiri gratuite. Caută jocul pentru care ai primit rotirile gratuite și bucură-te de bonusul primit.

Bingo_rotiri

rotiri_bonus

Afișarea rezultatelor:

Pe măsură ce sunt extrase numerele, cele care coincid cu numerele de pe biletele tale vor fi marcate. De asemenea, vei vedea și câte numere mai ai până la câștig.

Exemple:

1 TG - mai ai nevoie de un numar pentru a forma Bingo

2 TG -mai ai nevoie de 2 numere pentru a forma Bingo

bilet

Bilet

Precomandă bilete take_my_money

În cazul în care dorești să joci mai multe bilete pe o perioadă mai lungă de timp, fără să fie necesară achiziția acestora separat, accesează funcția Precomandă Bilete (posibilitatea achiziționării biletelor în avans, pentru fiecare joc, pentru o perioada de maxim 30 de zile). 

Selectează camera în care vrei să joci, data și intervalul extragerilor, apoi setează numărul de bilete, pentru fiecare extragere în parte sau în set (același număr de bilete pentru fiecare extragere), apoi selectează butonul Achiziționați X bilete, unde este specificat numărul total de bilete pe care dorești să le achiziționezi.

Precomanda

Precomanda

Biletele achiționate le vei găsi în secțiunea Biletele mele.

Precomanda

 

Istoric Jocuri page_with_curl

Pentru a vedea biletele cumpărate și câștigurile pe care le-ai avut din acestea, accesează meniul din stanga paginii și apasă pe Istorie Jocuri.

Setari

Istoric_jocuri

Tot în acest meniu poți regăsi și opțiunea de a precomanda bilete, Regulile jocului Bingo, Termeni și condiții și alte setări.

 

bulbAflă mai multe:

point_right Află despre Jocul Bingo

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

4 din 9 au considerat acest conținut util