Nou!!! Joacă Bingo la Superbet!

user avatar

Crește nivelul adrenalinei, încercând noile jocuri Bingo!

 

Ce este Jocul Bingo și unde îl găsești?

Bingo_superbet

bingo Bingo este un joc de noroc în care numerele înscrise pe biletele jucătorului trebuie să coincidă cu numerele extrase în joc, pentru a crea o formă specifică pe bilet (linie – verticală sau orizontală, diagonală, patru colțuri etc.). Primul jucător / primii jucători ale cărui/căror numere de pe bilete coincid cu numerele extrase pe varianta jucată (cumpărată) câștigă jocul (Bingo).

caledar-flat Istoria jocului poate fi urmărită încă din 1530 și găsim informații despre o loterie italiană numită „Lo Giuoco del Lotto D'Italia”, care încă se joacă în fiecare sâmbătă în Italia. Jocul a fost introdus în Franța prin 1778, a fost numit „Le Lotto” și era un joc jucat de francezii bogați. Nemtii au jucat și ei o versiune a jocului în anii 1800, dar l-au folosit ca un joc pentru copii pentru a ajuta elevii să învețe matematica, ortografie și istorie.

În SUA, bingo a fost inițial numit „beano”. Era un joc care avea loc la târgurile din zona rurală, în care un dealer selecta cărți numerotate dintr-o cutie de trabucuri și jucătorii își marcau cărțile cu boabe de fasole. Strigau „beano” dacă ieșeau câștigatori.

moneybag Prețul unui bilet la bingo variază în funcție de camera de joc în care intri. Este așadar un joc de noroc care se adresează tuturor pasionaților, indiferent de bugetul disponibil.

 

Tipuri de joc:

Există mai multe variante de bingo, fiecare cu un număr de bile care poate fi diferit de la cameră la cameră, cu combinații, viteză și șanse de câștig diferite.

În funcție de fiecare cameră de joc în parte, pot exista până la 5 poturi pentru care jucătorii concurează
Poturile sunt câștigate în funcție de varianta de bingo jucată (ex. 75, 80, 90 de bile) sau de configurația obținută de jucător (ex. Linie, diagonala etc.). Află aici cum se joacă Bingo.

white_check_mark 90 de bile

Varianta cu 90 de bile este una dintre cele mai populare variante de bingo din Marea Britanie și din majoritatea sălilor de bingo live.

Biletul este compus din 27 de pătrate, care sunt dispuse pe o grila de 3 x 9. 

Bingo

Aceasta variantă le oferă jucătorilor 3 șanse de câștig, fiind necesar să formeze fie oricare rând (o linie), fie oricare 2 rânduri (2 linii), fie toate cele 3 rânduri (Full House).

white_check_mark 75 de bile

Varianta cu 75 de bile este, de asemenea, o variantă de bingo foarte populară în special în SUA, întrucât este de obicei mai rapidă decât jocul cu 90 de bile și oferă o gamă mai variată de modele și un număr mai mare de premii/joc.

Biletul este compus din 25 de pătrate, care sunt dispuse pe o grila de 5 x 5.

Bingo

Această variantă îi oferă jucătorului de la 1 la 5 șanse de câștig, fiecare joc având propria configurație. Modelele folosite pot fi nelimitate și sub orice formă personalizată (brad de Crăciun, soare, mașină etc.)

white_check_mark 80 de bile

Această variantă de bingo este mai rapida decât cea cu 90 de bile și mai inovatoare decât cea cu 75 de bile.

Biletul este compus din 16 pătrate, care sunt dispuse pe o grila de 4 x 4.

Bingo

Această variantă de bingo oferă până la 3 șanse de câștig, cu modele precum: orice linie, oricare 2 linii, oricare 3 linii, Full House, orice linie verticală, orice linie orizontală, orice linie diagonală, oricare 2 coloane, oricare 3 coloane, patru colțuri, patru pătrate mijlocii. 

white_check_mark 50 de bile

Varianta de bingo cu 50 de bile s-a născut din dorința de diversificare a tipurilor de bingo care sunt jucate în sălile de bingo online.

Biletul este compus din 10 pătrate, care sunt dispuse pe o grila de 2 x 5.

Această variantă de bingo oferă 2 șanse de câștig: o linie și Full House.

white_check_mark 30 de bile

Varianta de bingo cu 30 de bile sau Speed Bingo  este un tip de bingo rapid și captivant  și este jocul perfect pentru jucătorii care caută o experiență de joc mai palpitantă.

Biletul este compus din 9 pătrate, care sunt dispuse pe o grila de 3 x 3.

Bingo

Pentru a câștiga este necesară realizarea unui Full House.

Camera de chat man_and_woman_holding_hands

În timpul jocului, poți purta conversații pe chat cu ceilalți jucători de bingo activi. Fereastra de chat poate fi extinsă pentru a permite vizualizarea unei porțiuni mai mari a istoricului de chat sau poate fi minimizată complet.

Chat

Chat

 

Mai multă distracție, la sloturi slot_machine

În timp ce joci bingo, poți juca simultan și un mini-joc la alegere. Jocurile se află în partea dreaptă a paginii de joc.

Poți alege din mai multe mini-jocuri de tip slot cu diferite teme, ce îți vor oferi șansa de a câștiga și mai mult în timp ce sunt extrase bilele de bingo. 

Minijoc

Setări gear

Pentru a activa sau dezactiva anumite funcții atunci când joci într-o cameră, cum ar fi sunetul, marcarea automată a numerelor, forma marcatorului și culoarea acestuia, selectează iconiță sub formă de roată din partea dreapta-sus a ecranului de joc.

SetariBingo

Bingo

exclamation Important:

Odată cumpărate, biletele nu pot fi returnate de către jucător; singura situație în care contravaloarea biletelor este rambursată este în situația în care jocul nu se desfășoară.

Miza este fixă pentru fiecare joc în parte și nu poate fi setată/schimbată de către client.

 

Totul este extrem de simplu, iar după ce vei participa la câteva extrageri vei înțelege exact cum funcționează acest joc, care poate deveni ulterior unul din preferatele tale .heart

S-a strigat Bingo? money_mouth_face

 

bulbAflă mai multe:

point_rightAflă Cum se joacă Bingo?

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

2 din 6 au considerat acest conținut util