Promotie SuperLiga României 21+22

user avatar

 

SuperLiga României a fost disponibilă în perioada 20.05.2022 – 23.05.2022

Bucură-te de fotbal! :soccer:

 

boom Un pariu de cel puțin 21 de Lei pe meciurile din prima ligă de fotbal a României îți putea aduce un bonus de 22 de Lei.

Superliga

Promoția “SuperLiga României 21+22” este dedicată primei ligi de fotbal a României și a fost disponibilă pe platforma Superbet.ro . Îți putea aduce 22 de Lei Bonus Sportdacă pariai cel puțin 21 de Lei în perioada 20.05.2022 - 23.05.2022 pe bilete care conțin DOAR meciuri din prima ligă de fotbal a României.

face_with_monocle Cum particip?

Acceptă oferta prin selectarea butonului “Accept” din notificarea de tip pop-up primită în momentul logării în contul de jucător Superbet.

Bonus_21%2B22.png

✓ După acceptarea ofertei, pariază cel puțin 21 de Lei bani reali pe un bilet de tip single sau acumulator (cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie minim 1.60), care să conțină unul sau mai multe meciuri DOAR din prima ligă de fotbal a României – Liga 1 programat în perioada promoției.

alertSunt luate în considerare doar biletele pre-meci și/sau Live care conțin DOAR meciuri din prima ligă de fotbal a României.

 

face_with_monocle Când primesc și cum rulez bonusul?

Bonusul va fi acordat imediat după validarea primului bilet eligibil plasat, tuturor jucătorilor cu conturi active înregistrați pe Superbet.ro , care la momentul acordării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.

Poți beneficia de promoție o singură dată în perioada menționată, astfel că se va lua în considerare primul bilet eligibil plasat după acceptarea promoției.

Vei primi 22 de lei Bonus sport fix cu condiții de rulaj x1, ce trebuie rulat în termen de 3 zile din momentul activării.

Pentru a rula bonusul, trebuie sa pariezi în secțiunile Sport și Live pe cote de minimum 1.60 pentru pariurile single, respectiv cotă totală de minimum 2.50 în cazul pariurilor acumulator.

 

 

bulbAflă mai multe:

point_rightAflă despre Termenii specifici promoției

point_rightAflă despre Rotiri gratuite Super Spin

point_rightAflă și despre Campania Super Prono

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

5 din 13 au considerat acest conținut util