Super Avantaj

user avatar

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!

 

Te bucuri de această promoție oriunde pariezi, fie că o faci alături de prietenii din agenție, fie că o faci online.

boom Cum funcționează SuperAvantajul?

Fotbal :soccer: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe fotbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), șansă dublă (1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12 - victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) sau SuperExtra (SE-1, SE-2).

Exemplu partida Croația - Spania de la European:

La un moment dat în meci, Spania a condus cu scorul de 3:1. Datorită diferenței de 2 goluri, toate pariurile de tip Final-2, Final-X2, Final-12, SuperCotă-2. Au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu scorul de 3:3 în timpul regulamentar.

superavantaj_fotbal.png

Tenis :tennis: Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe tenis este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 - victoria primului jucător, 2 – victoria celui de-al doilea), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Exemplu meciul dintre F.Fognini și L.Djere:

După ce F.Fogini s-a impuns în primele 2 seturi conducând detașat cu partida cu 2 la 0, sârbul L.Djere se impune în setul 3 cu scorul de la 6:0. Conform promoției SuperAvantaj toate pariurile de tip Final-2, SuperExtra-2 și SuperCotă-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu victoria italianului F.Fogini, cu 3 la 1.

superavantaj

 

Baschet :basketball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 18 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe baschet este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2), SuperExtra (SE-1, SE-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

Exemplu SuperAvantaj 18 puncte în meciul dintre Atlanta și Milwaukee:

Atlanta a condus în primul sfert din meci la o diferență de minim 18 puncte, urmând ca mai târziu, să piardă partida. Conform promoției SuperAvantaj toate pariurile de tip Final-2, SuperExtra-2, Câștigă Meciul-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a termina cu victoria celor de la Milwaukee.

superavantaj

Volei :volleyball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe volei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Handbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe handbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12- victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Hochei pe gheață :ice_hockey_stick_and_puck: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe hochei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12 - victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete ), SuperCotă (SC-1, SC-2), SuperExtra (SE-1, SE-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

 

:bulb: Nu uita că poți să verifici în timp real competițiile și evenimentele care beneficiază de SuperAvantaj pe https://superbet.ro/wiki/superavantaj

 

:bulb: Află mai multe:

:point_right:Află despre Total goluri asiatice

:point_right:Află despre SuperStats

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

13 din 17 au considerat acest conținut util