Super Avantaj

user avatar

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!

 

Te bucuri de această promoție oriunde pariezi, fie că o faci alături de prietenii din agenție, fie că o faci online.

boom Cum funcționează SuperAvantajul?

Fotbal :soccer: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe fotbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), șansă dublă (1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12 - victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) sau SuperExtra (SE-1, SE-2).

Exemplu partida Croația - Spania de la European:

La un moment dat în meci, Spania a condus cu scorul de 3:1. Datorită diferenței de 2 goluri, toate pariurile de tip Final-2, Final-X2, Final-12, SuperCotă-2. Au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu scorul de 3:3 în timpul regulamentar.

superavantaj

Tenis :tennis: Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe tenis este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 - victoria primului jucător, 2 – victoria celui de-al doilea), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Exemplu meciul dintre F.Fognini și L.Djere:

După ce F.Fogini s-a impuns în primele 2 seturi conducând detașat cu partida cu 2 la 0, sârbul L.Djere se impune în setul 3 cu scorul de la 6:0. Conform promoției SuperAvantaj toate pariurile de tip Final-2, SuperExtra-2 și SuperCotă-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu victoria italianului F.Fogini, cu 3 la 1.

superavantajul

 

Baschet :basketball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 18 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe baschet este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2), SuperExtra (SE-1, SE-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

Exemplu SuperAvantaj 18 puncte în meciul dintre Atlanta și Milwaukee:

Atlanta a condus în primul sfert din meci la o diferență de minim 18 puncte, urmând ca mai târziu, să piardă partida. Conform promoției SuperAvantaj toate pariurile de tip Final-2, SuperExtra-2, Câștigă Meciul-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a termina cu victoria celor de la Milwaukee.

ce inseamna superavantaj

Volei :volleyball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe volei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Handbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe handbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12- victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Hochei pe gheață :ice_hockey_stick_and_puck: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe hochei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12 - victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete ), SuperCotă (SC-1, SC-2), SuperExtra (SE-1, SE-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

 

:bulb: Nu uita că poți să verifici în timp real competițiile și evenimentele care beneficiază de SuperAvantaj pe pagina SuperAvantaj.

 

:bulb: Află mai multe:

:point_right: Află despre Total goluri asiatice

:point_right: Află despre SuperStats

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

16 din 21 au considerat acest conținut util

Articole conexe

50 Lei voucher de Bun Venit în SuperClub

Descoperă cum poți obține voucher-ul de Bun Venit în Clubul Superbet și profită de toate surprizele noastre! Perioada campaniei Campania este act...

Super Avantaj

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!   Te bucuri de această promoție...

Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul SuperTouch

Bucură-te și tu de Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul SuperTouch, pe biletele sport, loto, live sau virtuale. Condiții de particip...

Bonus aniversar agenție

Descoperă cum poți să te bucuri de bonusul aniversar în agenția Superbet. Profită de toate surprizele noastre și fii un jucător experimentat! De z...

Pariu gratuit (voucher) în agențiile Superbet

 BUCURĂ-TE DE SUPEREXPERIENŢA JOCULUI ONLINE! PRIMEȘTI UN PARIU GRATUIT ÎN AGENŢIA TA PREFERATĂ! Deschide cont pe Superbet în perioada 01.03....

Super Bonus în agenții și online

Bucură-te și tu de SuperBonus, care a crescut de la 100% la 150%! Acesta se aplică pe biletele câștigătoare care au cel puțin 25 de evenimente pre-...

Pariul Șansă

Am reintrodus Pariul Șansă! Câștigi chiar și atunci când ratezi un eveniment! SuperJoacă  în agenție și bucură-te de Pariul Șansă!   O şansă în p...

Jackpot agenții

Superbet a plătit și X Jackpot de nivel 5 – 483.000 LEI! Am resetat contorul și am luat-o de la început! Cu 5 lei, poți câștiga la oricare dintre...