Cu fiecare leu jucat poți câștiga un BMW!

user avatar

Cu fiecare leu jucat poți fi SuperPremiat! 22 de SuperMașini, 88 de smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse în joc de-a lungul Euro 2020, în cadrul celor 22 de extrageri.

superclub_superbet.png

Cum particip?

Fiecare leu jucat în perioada 11 iunie 2021 - 11 iulie 2021 la Pariuri Sportive, Live, Loto și Virtuale, pe platforma Superbet și în agențiile Superbet, înseamnă o șansă la următoarea extragere.

Campania este valabilă prin intermediul Clubului Superbet, în care poți să intri cât ai zice Super!

Dacă ești jucător online, trebuie doar să te loghezi cu contul tău Superbet și să pariezi pe site ori în aplicație și ești înscris automat în campanie. Jocurile de tip casino sunt excluse!

Ai jucat în agenție? E simplu! Intră în SuperClub cu cardul tău de loialitate și scanează fiecare bilet pentru a lua parte la campanie.

Adună cât mai multe șanse în fiecare zi, înscrie-te în cursa SuperPremiilor și urmărește fiecare extragere pe pagina de Facebook Superbet. Orice bilet de minim 1 leu la Pariuri Sportive, Live, Loto și Virtuale plasat în timpul campaniei participa la extragere.

 

Care sunt premiile?

Vor fi 22 de extrageri, iar la fiecare extragere se vor acorda un număr total de 10 premii, conform tabelului de mai jos:

premii1.jpeg

premii2.jpeg

Regulamentul campaniei SuperClub de European și toate detaliile despre fiecare extragere AICI!

 

💡 Află mai multe

👉 Află despre Verificare bilet

👉 Află despre Lista agențiilor cu program prelungit la EURO

👉 Află despre Campania 20+20 

 

Dacă preferi să joci în agenție și încă nu ești jucătorul nostru și pe Superbet.ro, fă-ți cont acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

4 din 5 au considerat acest conținut util