Campania SuperMilion

user avatar

RĂSPUNDE CORECT LA 10 ÎNTREBĂRI DE EURO PENTRU ȘANSA DE A CÂȘTIGA 1 MILION LEI!

SuperMilion.jpg

1.000.000 de lei cash sunt premiile totale puse în joc la concursul SuperMilion. Suma se împarte, în mod egal, participanților cu 10 pronosticuri corecte din tot atâtea posibile.

Dacă la cea de-a zecea întrebare nu există niciun pronostic corect, va fi considerat câștigător cel mai apropiat răspuns.

În cazul în care niciun participant nu răspunde corect la primele 9 întrebări afișate în cadrul jocului, premiul nu se acordă.

 

Pentru a participa la campanie, jucătorii trebuie să se autentifice în pagina dedicată Campaniei Promoționale “SuperMilion” de pe website-urile www.superbet.ro și/sau club.superbet.ro sau din aplicațiile mobile Superbet.

Participarea în cadrul acestei promoții este disponibilă doar persoanelor care:

  • dețin un cont activ;

  • au împlinit vârsta de 18 ani;

  • și-au exprimat acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și acceptul promoțiilor personalizate;

  • au efectuat verificarea contului de jucător (actul de identitate trimis).

SuperPont:

1. Dacă ești jucător online beneficiezi de 2 șanse dacă oferi răspunsurile accesând: https://superbet.ro/supermilion și club.superbet.ro - “Intră cu contul tău online”.
Utilizează user-ul și parola contului online pentru a te loga. Va fi necesar să alegi un nume de utilizator (nickname) pentru această campanie. Acesta trebuie să conțină minim 8 caractere.
2. Dacă pariezi în agențiile Superbet, te poți înscrie la această campanie accesând clubsuperbet.ro și scanând cardul Superbet Club. Pentru a putea beneficia de 2 șanse, îți poți înregistra și un cont online 👉  aici sau în aplicațiile mobile, apoi accesează https://superbet.ro/supermilion  și oferă răspunsurile la cele 10 întrebari din cadrul campaniei.

 

Cum joc?

SuperMilion este un concurs de pronosticuri, la care poți să iei parte, între 31 mai și 11 iunie 2021. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi rând pe rând la cele 10 întrebări despre Euro 2020, afișate în joc.

 

Se poate juca gratuit?

Răspunsul este da! Superbet nu percepe nicio taxă pentru participarea la SuperMilion.

 

Cât pot să câștig?

Poți să câștigi până la 1.000.000 de lei.

 

Ce se întâmplă dacă există mai mulți jucători cu 10 răspunsuri corecte?

În această situație, suma totală de 1.000.000 de lei se va distribui în mod egal tuturor participanților cu 10 răspunsuri corecte.

 

Când aflu dacă am câștigat?

Întrebările de la SuperMilion sunt bazate pe ce se va întâmpla la Euro 2020. Astfel, eventualii câștigători se stabilesc după finala din 11 iulie 2021.

 

Cum voi fi contactat dacă voi câștiga?

Dacă vei câștiga, banii vor ajunge direct în balanța reală a contului tău de jucător, în maximum 72 de ore de la încheierea finalei dar vei fi, de asemenea, contactat de către organizator prin e- mail, SMS și apel telefonic.

 

Ce se întâmplă dacă se amână turneul?

Dacă turneul se prelungește, ca urmare a unor amânări de meciuri, validarea pronosticurilor și plata premiului vor fi amânate până după disputarea finalei, dar nu mai târziu de 01.08.2021.

 

*Validarea câștigătorilor se va face în baza informațiilor preluate de pe site.ul oficial UEFA (uefa.com).

 

💡 Află mai multe                                                                                                                                       

👉 Află despre Campania Super Prono                                          

👉 Află și despre Promoția Super Spin

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

7 din 8 au considerat acest conținut util