TOP 3 - cele mai pariate loterii la Superbet

user avatar

📱 Secțiunea Loto de pe site și de pe aplicația de mobil Superbet este una foarte accesată, iar jucătorii și-au dezvoltat deja pasiuni, în funcție de interesul personal.

loto.png

📝 Cu Superbet, ai la dispoziție cea mai variată SuperOfertă de loterii. De ce spunem asta? Aici poți paria pe loterii de pe fiecare continent și din peste 35 de țări.

📣💥 Astfel, printre cele mai pariate loterii se află:

 

1. Polonia Multi Multi 20/80 - este superapreciată de către iubitorii de loto, din două mari motive. În primul rând, oferă cele mai mari șanse de câștig dintre toate cele care extrag 20 de numere, mai exact o cotă de 3,90 per număr, iar în al doilea rând pentru că extragerile au loc de 2 ori pe zi: ora 15:00 și ora 22:50. Aceste lucruri fac din Polonia Multi Multi 20/80 loteria regină la Superbet.

 

2. Grecia Kino 20/80 - Aceasta este o loterie foarte populară în rândul jucătorilor deoarece poți paria pe ea la orice oră din zi sau din noapte, extragerile având loc non-stop din 5 în 5 minute și cu o cotă de 3,90 pentru fiecare număr prins.

 

3. Italia Keno 20/90– este foarte apreciată în rândul jucătorilor fiind o loterie de tipul 20/90, iar asta înseamnă că valoarea cotelor este chiar mai mare, adică 4.40 per număr.

 

💲💲💲 La Superbet poți găsi întotdeauna rețeta câștigului! 💲💲💲

🧐👌 Alege loteria ta favorită de la Superbet sau încearcă-le pe toate. Le ai la dispoziție non-stop, cele mai multe cu extrageri la câteva minute distanță!

 

💡 Află mai multe:                                                                                            

👉 Află despre Ghid pariere loto                                               

👉 Află despre Cum pariez la loto?

👉 Cele mai noi Stiri de la Superbet!

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

1 din 2 au considerat acest conținut util