Ce sunt pariurile Fantezie?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

💥 Duel fantezie este un tip de pariu care se obține prin combinarea rezultatelor din două meciuri oficiale. Astfel, dacă într-un meci oficial se confruntă echipele Werder vs Eintracht și Famalicao vs Porto, duelurile fantezie sunt următoarele: Werder vs Porto și Famalicao vs Eintracht.

Exemplu: Să presupunem că există două meciuri de fotbal, Werder vs Eintracht și Famalicao vs Porto. Evenimentele propuse de organizator spre pariere sunt Duel Fantezie Werder vs Porto și Duel Fantezie Famalicao vs Eintracht. Dacă rezultatatul oficial al meciului dintre Weder și Eintracht este de 2:0 iar rezultatul oficial al meciului dintre Famalicao și Porto este de 1:3, atunci rezultatele meciurilor fantezie propuse de organizator vor fi: Werder vs Porto (2:3) și Famalicao vs Eintracht (1:0)

 

Unde se găsesc în ofertă?

 0000.JPG

Duelurile fantezie se găsesc în ofertă la secțiunea Fotbal în grupul meciurilor internaționale, secțiunea Meciuri Duel Fantezie.

 

Ce putem să pariem?

🧐  Duelurile fantezie, exact ca orice alt eveniment, beneficiază de multiple opțiuni de pariere precum: Rezultat final, Pauză-Final, Prima Repriză, Pauză sau Final, Handicap, Draw no bet, Total goluri meci, Total goluri prima repriză, Total goluri a doua repriză și GG Combo.

 fant02.JPG

Exemplu: În cazul în care jucătorul a pariat pe total goluri în meci 3+ pentru Duelul fantezie dintre Werder și Porto (2:3), atunci biletul va fi validat câștigător.

  

🧐 Beneficiază de Cashout?

Opțiunea de Cashout este activă doar pentru selecțiile de „Final”, „Pauză-Final”, „Prima Repriză” și „Pauză sau final iar biletul beneficiază de această opțiune până la începerea primului eveniment prezent în duelul fantezie.

  

🧐 Pot paria pe Dueluri Fantezie cu bani bonus?

 💥  Sigur! Pariurile pe Dueluri Fantezie pot fi plasate și cu bani Bonus, iar acestea vor fi luate în considerare la calculul rulajului.

 

📝 Pot adăuga meciuri fantezie și cu alte evenimente sportive?

 

Bineînteles! Duelurile fantezie pot fi combinate cu orice eveniment din oferta Superbet, inclusiv pariurile de la SuperCotă și SuperExtra.

 

Reguli de validare

👉  Evenimentele se validează doar de pe site-urile oficiale ale competițiilor.

👉 Se vor lua în considerare golurile înscrise de echipe în meciurile din propria competiție. În cazul în care meciul uneia dintre echipe se întrerupe sau se amână, pariul o să fie validat cu cotă 1.

 

💡 Află mai multe:

👉 Află despre SuperCombo

👉 Află și despre Super live!

👉 Află ultimele noutăți din lumea sportului!  

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.