Sloturi noi casino!

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

sports.png

Descarcă aplicația SPORT acum!
iOS download Android download
games.png

Descarcă aplicația JOCURI acum!  
iOS download Android download

Distracția de la jocurile online ca la aparate îți oferă în fiecare săptămână posibilitatea de a trăi noi aventuri. Pe lângă jocurile tale preferate, poți încerca mereu jocuri noi, fiindcă oferta noastră crește continuu.

Fie că este vorba despre jocuri cu fructe și șeptari, fie că este vorba de jocuri tematice sau de jocuri inspirate din filme sau seriale de succes, fiecare nou joc pe care îl lansăm te poate surprinde și își poate câștiga un loc între jocurile tale preferate. Fii deschis la noi aventuri!

În această săptămână am lansat jocurile de mai jos pe care te invităm să le descoperi! Învârte rolele și bucură-te de fiecare câștig surprinzător!

Electric Nights - Joacă acest joc de slot machine cu temă de lux, distrează-te jucând și câștigă premii minunate! Are cinci tambururi. Maximele combinații câștigătoare diferite sunt 30 pentru acest joc. Animațiile sunt fermecătoare și are un gameplay care iți va oferi o experiență interesantă.

electric.png

 

 

Glitter Gems - Ei spun că banii fac lumea să se întoarcă și că diamantele sunt cel mai bun prieten al unei fete.  

glitter.png

 

Roaming Reels - Simbolurile includ lei, zebre și gazele.   

 

roaming_reels.png

 

Merlin’s Magic Mirror - Acest slot te duce într-o lume de vrăjitori, poțiuni și funcții misterioase. Bazat în jurul faimosului vrăjitor al curții Regelui Arthur, slotul online al Merlinului Magic Mirror este un joc cu cinci tambururi, cu 20 de linii.   

merlin_mirr.png 

 

 

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.