Noul chatbot (roboțel) Superbet!

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

sports.png

Descarcă aplicația SPORT acum!
iOS download Android download
games.png

Descarcă aplicația JOCURI acum!  
iOS download Android download

"Bună! Numele meu este iRina și sunt noul roboțel Superbet. Sunt la început și încă învăț, așa că vă rog să aveți răbdare, să îmi adresați întrebări cât mai scurte și clare sau să selectați opțiunea care vă interesează.”

Așa începe conversația cu iRina. Chatbot-ul iRina (roboțelul) este un program sau o formă de inteligență artificială (AI) cu care poți interacționa prin intermediul unei conversații chat și care răspunde întrebărilor tale, INSTANT.  iRina a fost creată și antrenată, utilizând peste 8 milioane de cuvinte pe care le-am găsit în chat-urile avute cu clienții noștri, într-o anumită perioadă de timp.

Care sunt avantajele chatbotului (roboțelului)?

✓ iRina răspunde INSTANT la întrebările pe care le ai și îți poate oferi informații cu privire la bonusuri, depuneri, retrageri, etc

✓ îți poate oferi răspunsuri în mod direct sau oferindu-ți posibilitatea de a selecta categoria care te interesează;

✓ nu este obligatoriu să fii client Superbet ca să poți comunică cu iRina;

✓ nu va exista timp de așteptare / nu este necesar să aștepți să intri în legătură cu un agent, deoarece superbot-ul iRina poate răspunde în același timp mai multor persoane, atunci când este cazul;

✓ iRina devine mai “inteligenta” și mai eficientă pe măsură ce comunica cu mai mulți oameni;

✓ Este aici pentru tine, 24/7;

✓ îți oferă posibilitatea de a intra în legătură cu un agent, atunci când informațiile pe care ți le oferă nu sunt suficiente sau pur și simplu simți nevoia să vorbești cu un om.

Cum veți interacționa?

În funcție de complexitatea întrebărilor sau mesajele pe care le vei avea pentru noi, superbot-ul iRina îți va oferi un răspuns instant. Poti primit un raspuns direct sau poti intra in dialog cu iRina, selectând una din opțiunile pe care ți le pune la dispozitie. Găsești informații despre contul de jucător, depuneri, retrageri, toate tipurile de bonus, pariuri și multe altele.

 

💥 FOARTE IMPORTANT: Te rugăm să nu începi conversația cu semne de punctuație (. , ? !), cifre (1, 5, 3 10) sau litere la întâmplare, deoarece iRina nu va întelege expresiile care nu au sens.

Pentru a primi un raspuns corect, te rugăm să selectezi una dintre variantele de răspuns care îți apar în chat (retragere, bonus, am înțeles, da, nu, etc) sau să folosești expresii simple, cum ar fi: "retragere anulată", "bonus de loialitate", "bilet nevalidat" etc.

În cazul în care răspunsul primit de iRina nu te mulțumește, scrie “Transfer agent” sau selectează opțiunea “Transfer agent” pentru a fi preluat de unul din colegii noștri de la Suport Clienti.

După ce ai solicitat “Transfer agent” iRina te va ruga să ne oferi username-ul (numele de utilizator) și să ne scrii pe scurt despre problema pe care o întâmpini.

Te rugăm să aștepți fără a mai scrie ceva. În câteva secunde vei începe conversația cu unul dintre agenții (operatorii) umani. 

 

💡 Află mai multe:                                                                                                                                             

👉 Află despre Super distracția continuă online!                                                                           

👉 Află și despre Bonusuri de Bun Venit

 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.