Ghid pariere loto

user avatar

:8ball:Joacă la loteriile tale preferate și nu rata șansa marelui câștig!:8ball:
.

:information_source: Tot ce ai nevoie să știi despre Loto

La Superbet poți găsi întodeauna rețeta câștigului! Poți paria pe numerele dorite, la oricare dintre loteriile internaționale oferite de organizator și poți câștiga dacă numărul tău este extras din urnă.

Numerele tale norocoase merită tot profitul, de aceea, combinarea acestora cu alte evenimente din secțiunea Sport este imposibilă.

ghid pariere loto 

:face_with_monocle: Unde se găsește Loto și pe ce loterii poți să pariezi

Loteriile se găsesc pe bara verticală a paginii, pentru varianta desktop și în aplicația specifică jocurilor pe care o poti descărca de aici super ușor, în caz că nu o ai.

Cu Superbet, ai la dispoziție cea mai variată SuperOfertă de loterii. De ce spunem asta? Aici poți paria pe loterii de pe fiecare continent și din peste 35 de țări.

 

:face_with_monocle: În funcție de ce îți alegi loteria și cum pariezi ușor?

Fiecare loterie are propriile caracteristici, cele mai multe au un timp scurt de desfășurare și se repetă la un interval mic de timp.

Exemplu: Ungaria Putto 8/20, Italia Keno 10eLoto 20/90, Polonia Keno 20/70, Cehia Keno 12/60, Slovacia Keno 20/80, Grecia Kino 8/20, Win for Life, Polonia Multi 20/80, ultimele trei loterii enumerate fiind și cele mai îndrăgite de majoritatea pariorilor.

 

:sunglasses: Pariază pe numere direct din aplicație

Cum găsești Loto în Aplicația Superbet? Secțiunea Loto se află pe aplicația Superbet Games, alături de jocurile de Casino Live, jocurile din Agenții și Sloturi.

De îndată ce ajungi în zona pariurilor pe numere, vei observa că loteriile populare se află alături de cele care urmează, într-un scurt timp, să înceapă.

 

:face_with_monocle: E ușor să pariezi? Am de unde să ma inspir?

Întodeauna! Trebuie doar să selectezi loteria dorită și să îți pui numerele norocoase la bătaie. După ce ți-ai ales opțiunile, trebuie să selectezi miza (minim 1 Leu) și să îți alegi tipul biletului pe care îl dorești (SIMPLU sau SISTEM).

Ține minte! La fiecare loterie, Superbet pune la dispoziția utilizatorilor aplicației cota pentru un singur număr extras și cota pentru selecțiile din mai multe numere, unde se mai adaugă și frecvența cu care un număr a fost extras în ultima perioadă de timp.

 

:face_with_monocle: Până la ce oră pot paria la o anumită loterie?

Site-ul, agențiile și aplicația sunt mereu la dispoziția ta pentru a începe SuperAventura loteriilor!

  1. Grecia Kino - 20/80 – 1 minut înainte de începerea loteriei
  2. Win For Life - 10/20 – 1 secundă înainte de începerea loteriei
  3. Win For Life Numerone - 1/20 - 1 secundă înainte de începerea loteriei
  4. Franta Keno - 20/70 - 15 minute înainte de începerea loteriei
  5. Loteriile cuprinse între orele 10:00 – 23:00 – 60 minute înainte de începerea loteriei
  6. Loteriile după ora 23:00 – 120 minute înainte de începerea loteriei
  7. Polonia Multi Multi - 20/80 - Se poate paria până în ultima secundă înainte de extragere( prima din zi până la ora 15:00, iar a doua din zi până la ora 22:50) 
  8. Finlanda Keno - 20/70 și  Letonia Keno - 20/62 - 15 minute înainte de începerea loteriei. 

În cazul pariurilor pe numere, trebuie să indici corect numărul sau numerele selectate pentru loteria internaţională aleasă. Există două modalităţi de pariere pe numere: pariul simplu şi pariul sistem.

:white_check_mark: Pariul simplu:                                                                                                                                   

Pentru pariul simplu trebuie să indici corect toate numerele pentru care ai optat. Poţi alege minim 1 număr şi maxim 8 numere, în funcţie de loteria selectată.

Exemplu:

Să presupunem că mizezi suma de 10 Lei pe 3 numere, pentru extragerea de la loteria Spania Bono 6/49. Dacă indici corect toate cele 3 numere, atunci ai câştigat.

Câștigul se calculează înmulţind cota cu miza. În situaţia dată, ai câştigat 7250 Lei = 725 (cota) x 10 Lei (miza).

 

:white_check_mark:  Pariul sistem:                                                                                                                                   

În cazul pariului sistem, poţi câştiga şi dacă nu indici corect toate numerele, dar ai impus o condiţie minimă de câştig. Sistemul minim pe care se poate paria este 1 din 2 şi sistemul maxim este 8 din 16 cu excepţia loteriilor cu extragere de 5 si 6 (7) numere, pentru care sistemul maxim acceptat este 4 din 16 numere selectate.

Exemplu:

Să presupunem că mizezi 2 lei pe 5 numere pentru extragerea de la loteria Spania Bono, însă nu eşti sigur că vei indica corect toate cele 5 numere. Dacă vrei să fii mai sigur de câştig, poţi opta să câştigi cu minim 3 numere indicate corect, deci alegi sistem 3 din 5. Câștigul este cu atat mai mare cu cat sunt extrase mai multe numere dintre cele indicate de tine.

  

:point_right: Acum ai învăţat să pariezi, următorul pas este să joci şi să câştigi! La Superbet ai o gamă variată de loterii pe care poți paria.

 

:bulb: Află mai multe:                                                                                            

:point_right: Află despre Ce înseamnă remiză la loto?

 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

68 din 88 au considerat acest conținut util