Ghid pariere loto

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

De acum, poţi să câştigi mult mai uşor. Pariază pe numere la oricare dintre loteriile internaţionale din oferta Superbet şi poţi să câştigi, dacă numărul tău norocos iese din urnă. Da, poţi să mizezi şi pe un singur număr dar si pe mai multe numere.

Fiindcă te-am făcut curios, îţi explicăm în continuare ce variante ai ca să câştigi mai uşor.

Selecţiile de numere nu pot fi combinate cu niciun alt eveniment de pariere şi nici nu se pot combina două sau mai multe extrageri pe acelaşi bilet.

 

🧐 În cazul pariurilor pe numere trebuie să indici corect numărul sau numerele selectate pentru loteria internaţională aleasă. Există două modalităţi de pariere pe numere: pariul simplu şi pariul sistem.

✅ Pariul simplu:                                                                                                                                   

Pentru pariul simplu trebuie să indici corect toate numerele pentru care ai optat. Poţi alege minim 1 număr şi maxim 8 numere, în funcţie de loteria selectată.

Exemplu:

Să presupunem că mizezi 10 lei pe 3 numere pentru extragerea de la loteria Spania Bono 6/49. Dacă indici corect toate cele 3 numere, atunci ai câştigat.

Câștigul se calculează înmulţind cota cu miza. În situaţia dată, ai câştigat 7250 lei = 725 (cota) x 10 lei (miza).

✅ Pariul sistem:                                                                                                                                   

În cazul pariului sistem poţi câştiga şi dacă nu indici corect toate numerele, dar ai impus o condiţie minimă de câştig. Sistemul minim pe care se poate paria este 1 din 2 şi sistemul maxim este 8 din 16 cu excepţia loteriilor cu extragere de 5 si 6 (7) numere, pentru care sistemul maxim acceptat este 4 din 16 numere selectate.

Exemplu:

Să presupunem că mizezi 2 lei pe 5 numere pentru extragerea de la loteria Spania Bono, însă nu eşti sigur că vei indica corect toate cele 5 numere. Dacă vrei să fii mai sigur de câştig, poţi opta să câştigi cu minim 3 numere indicate corect, deci alegi sistem 3 din 5. Cu cât numărul de numere indicate corect este mai mare, cu atât şi suma câştigată este mai mare.

 

🧐 Câştigul se calculează înmulţind cota aferentă condiţiei minime cu miza pe combinaţie. Miza pe combinaţie este miza pe bilet împărţită la numărul de variante posibile.

În exemplu nostru am optat pentru sistem 3 din 5 înseamnând 10 combinaţii de câte 3 numere posibil câştigătoare pe bilet. Miza pe combinaţie este 0,2 lei = 2 lei (miza) / 10 (combinaţii).

✓ Dacă indici corect 3 numere, câştigi: 145 lei = 725 (cota) x 0,2 lei (miza pe combinaţie).

✓ Dacă indici corect 4 numere, atunci pe bilet există 4 combinaţii câştigătoare de câte 3 numere, altfel spus 580 lei = 145 lei (câştigul pe o combinaţie de 3 numere) x 4 (variante câştigătoare).

✓ Dacă indici corect toate cele 5 numere, înseamnă că toate cele 10 variante de pe bilet sunt corecte şi atunci ai câştigat 1450 lei = 145 lei (câştigul pe o combinaţie de 3 numere) x 10 (variante câştigătoare).

 

✅ Tabelul de combinații:

Pentru a verifica numarul combinațiilor la sistemul pariat de către tine, trebuie să verifici intersecția dintre linie și coloană.

 tabelul.PNG

👉 Acum ai învăţat să pariezi, următorul pas este să joci şi să câştigi! La Superbet ai o gamă variată de loterii pe care poți paria.                                                                                           

💡 Află mai multe:                                                                                            

👉 Află despre Până la ce oră pot paria la o anumită loterie?

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.