Pariul Super Șansă

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

sports.png

Descarcă aplicația SPORT acum!
iOS download Android download
games.png

Descarcă aplicația JOCURI acum!  
iOS download Android download

 

Acum poți câștiga și dacă pierzi două evenimente! Consultă oferta noastră!

CREEAZĂ-ȚI BILETUL ACUM!

Pariul SuperȘansă este mai avantajos pentru clienții noștri și le aduce mai multe beneficii decât Pariul Șansă. Este un produs special creat la cererea clienților noștri. Cu SuperȘansă, vei câștiga mai des decât cu Pariul Șansă, pentru că toate condițiile de acordare pentru biletele de pariuri au fost înlesnite, astfel:

✓ Numărul minim de evenimente prematch pe bilet este acum 3                           

✓ Numărul maxim de meciuri ratate este 2                                             

✓ Fără cotă minimă pe eveniment                                             

Super_ansa.JPG


Sistemul informatic va calcula singur de fiecare dată când se acordă și care este valoarea pariului SuperȘansă și, ca și la Pariul Șansă, nu e necesară niciun fel de acțiune specială din partea ta.

🧐 Cum se aplică? Cum se calculează câștigul pe bilet?

💥 SuperȘansă se aplică pentru orice bilet cu cel puțin trei evenimente sportive, pe care s-au pierdut cel mult două evenimente.

Asadar, dacă pe un bilet sunt plasate cel puțin trei meciuri și sunt ratate unul sau două dintre ele, cota evenimentelor corecte rămase se înmulțește. Cota astfel rezultată se va regăsi într-unul dintre intervalele din tabelul de mai jos, în coloana <Cotă totală evenimente indicate corect>.


Pentru fiecare interval de cote există un factor de multiplicare pentru un meci ratat și un factor de multiplicare pentru două meciuri ratate. Pentru a afla câștigul acordat pentru SuperȘansă, miza pariată pe bilet se înmulțește cu factorul de multiplicare pentru un meci ratat, dacă s-a ratat unul, sau pentru două meciuri ratate, dacă s-au ratat două.

super_sansa.png

De exemplu, dacă ai un bilet cu cel puțin 3 evenimente și ratezi unul sau două dintre ele, iar cota evenimentelor indicate corect este 1200, atunci intervalul la care te raportezi din tabel este 999 - 2498,99. Dacă ratezi un meci, vei câștiga de 50 de ori miza, iar dacă ratezi două evenimente, atunci vei câștiga de 5 ori miza.

Super_Sansa.JPG

✅ Situații cotă 1

Dacă unul dintre evenimente primește cotă 1, indiferent de motiv, pentru SuperȘansă el va fi luat în considerare ca fiind pariu câștigător cu această cotă de 1. Dacă pe un bilet cu șapte evenimente unul este ratat și altul anulat, cotele celor cinci pariuri câștigătoare și această cotă de 1 se vor înmulți pentru a afla cota totală pentru evenimentele indicate corect și care este intervalul de calcul pentru SuperȘansă.

Mai mult, dacă un bilet are numai trei evenimente, dintre care unul este ratat, iar altul primește cotă 1 și al treilea este câștigător la o cotă mai mare de 29, acel bilet nu este pierdut, fiindcă se înmulțește cota de 1 cu cota pariului corect și vedem că de la cote de 29 în sus se poate câștiga!

Faptul că se poate câștiga și cu trei meciuri pe bilet, dintre care doar unul pariat corect, iar altul anulat, este un avantaj pentru clienți și face mai interesante pariurile la cote mari, cum sunt pauză/final sau scor corect.

💥 NOTĂ: SuperȘansă înlocuiește Pariul Șansă și are condiții mai bune de acordare pentru clienți, în special pentru cei care obișnuiesc să joace bilete cu multe evenimente prematch: minimum trei pariuri în loc de 11, fără cotă minimă pe eveniment și pot fi pierdute chiar și două meciuri!

💡 Află mai multe:                                                                                                              

👉 Află despre Oferte Exclusive Superbet                                              

👉 Află și despre Bonusuri de loialitate

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.