Bilet nevalidat. În cât timp mi se validează un bilet după terminarea evenimentelor?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

Pariurile Live sunt stabilite și plătite imediat după ce rezultatul este decis, iar pariurile pre-meci imediat ce se cunoaște rezultatul oficial (durata poate varia). În situații excepționale biletele pot fi validate în maximum 3 zile de la finalizarea evenimentului.

Rezultatele oficiale ale evenimentelor sunt preluate de pe cele mai bune surse (Ex. pe durata unui eveniment sau după terminarea acestuia, streaming, transmisiuni TV etc.) și de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazul în care informațiile nu pot fi obținute din vizualizare la prima mână sau din surse oficiale, determinarea rezultatului pariului se va baza pe alte surse publice de informare (Ex. furnizori de date sportive, site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.).

Dacă ai pariat pe evenimente din Liga III România, procesul de validare al biletelor poate fi îngreunat deoarece rezultatele pentru Liga III România apar cu o mică întârziere.

Precizăm faptul că se încearcă validarea biletelor într-un timp cât mai scurt spre beneficiul ambelor părți însă, uneori, este nevoie de un timp mai îndelungat pentru că furnizorul nostru de date să valideze totul. 

Te rugăm să nu uiți să reîncarci pagina pentru a vedea balanța actualizată.

 

💡 Află mai multe:                                                                                 

👉 Află despre Verificare bilet                                                                        

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.