Suma depusă prin Paysafecard nu se regăsește în balanța contului meu

user avatar

face_with_monocleDescoperă ce trebuie să faci dacă suma depusă prin Paysafecard nu se regăsește în contul tău de Superbet. Află aici care sunt pașii necesari!arrow_down

 

Ce înseamnă Paysafecard? Pe scurt, Paysafecard este un card preplătit, care funcționează ca o cartelă de telefonie prepaid. Despre cum se încarcă acest cont, poți descoperi în articolul depunere prin Paysafecard, acolo unde vei găsi informații cel puțin interesante despre această opțiune. Va fi interesant pentru tine sa descoperi că poți să realizezi o depunere prin Paysafecard direct în aplicație, așadar asigură-te că ești la curent cu informațiile privind acest subiect.

În cazul în care tranzacția a fost procesată în contul tău de Paysafecard dar suma nu apare în contul tău Superbet, te rugăm să trimiți un e-mail la adresa Screenshot 2023-11-28 at 14.48.33.png, care să contină:

white_check_marknumele de utilizator
white_check_markdovada tranzacției care se regăseste în istoricul contului tău de Paysafecard

Vom verifica informațiile primite și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.


În alte cazuri există posibilitatea ca tranzacția să apară în așteptare în contul Superbet dar să nu fi fost procesată și în contul de Paysafecard, fapt ce înseamnă nefinalizarea pașilor de efectuare a depunerii.

Îți reamintim în acest articol care sunt etapele pe care trebuie să le urmezi, dacă dorești să faci o depunere prin Paysafecard. În orice caz, te rugăm să intri din nou în contul tău și să te asiguri că ai finalizat tranzacția cu succes.

Pentru orice altă eroare cu care te confrunți pe tema depunerilor, te încurajăm să te documentezi din secțiunea dedicată problemelor la depuneri, extrem de utilă atât pariorilor incepatori, cat și jucătorilor cu experiență.

 

:bulb: Află mai multe                                                                                                    

:point_right:  Află despre Depunere prin Paysafecard                                               

:point_right:  Află și despre Cum fac o depunere?

      

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

12 din 29 au considerat acest conținut util